De Caférace is TERUG! Dit ooit legendarische event gaat na zes jaar opnieuw het licht zien en studentzeilers van over het hele land verenigen tijdens dit unieke zeilweekend.
Tijdens de Caférace zeilen jij en jouw team door Friesland terwijl je onderweg bij zoveel mogelijk café’s een drankje drinkt. Hoe meer café’s en hoe groter de afgelegde afstand , hoe meer punten jouw team verdient. Een kroegentocht op het water dus! Het team met de meeste punten aan het einde van het weekend, wint de Caférace 2023.
De 26ste editie van de Caférace zal plaatsvinden in het weekend van 1 en 2 juli 2023. Het thema van dit jaar is: Op ‘t randje. Teams zullen bestaan uit vier of vijf personen en je kunt je als groep of als individu aanmelden. Inschrijvingen zijn open tot 1 mei. Wees er snel bij want vol=vol!

De hoofdpunten

Het deelnemersgeld bedraagt €75,- per persoon. Deze prijs is all-in, exclusief vervoer en alcoholische dranken.

De Caférace vindt dit jaar plaats van 30 juni t/m 2 juli. 30 juni is aankomst vanaf 19:00 en 2 juli zullen we tegen 17:00 vertrekken.

De thuisbasis voor dit jaar is Camping Heerenzijl naast het Sneekermeer, overdag bevind je je uiteraard op het water.

Onwijs leuk dat je wil meedoen! Via de grote knop bovenin kun jij je aanmelden voor de Caférace 2023. Je kunt je per team van vier of vijf personen, óf als individu aanmelden. In dat laatste geval plaatsen wij je bij anderen in de boot. Als je een team van vier aanmeldt, heb je de kans dat je een vijfde persoon in de boot krijgt.

Het is uiteraard handig om een beetje te weten hoe je een Valk moet varen, maar als je in een team zit met capabele zeilers hoef je je nergens zorgen om te maken!

Bij vragen kun je gerust contact opnemen met de Caférace-organisatie via caferace@loefbijter.nl

Onze partners