Onze sponsoren

Heeft u een bedrijf of onderneming en heeft u interesse in een zakelijke relatie met de Loefbijter?
Neem dan contact op met het bestuur, door te mailen naar bestuur@loefbijter.nl of te bellen naar 06-30630115.


De Waagh is de plek voor Loefbijters om een keer wat chiquer te dineren, een borrel te organiseren of gewoon lekker te genieten van de prachtige locatie, op de Grote Markt, in het stadscentrum van Nijmegen. Daarnaast organiseren wij hier ons jaarlijkse gala.
Naar de website »

Sinds vorig jaar is Café Sint Anneke, gelegen aan de St. Annastraat, onze vaste stamkroeg, naast onze sociëteit Villa van Schaeck. Elke eerste donderdag van de maand komen wij hier samen om lekker te borrelen. Daarnaast gaan Loefbijters hier graag een hapje eten en in de zomermaanden wordt er heerlijk vertoefd op het sfeervolle, zonnige terras.
Naar de website »

Dressme Clothing is een textieldrukkerij, die gevestigd is aan de Groenewoudseweg 2, te Nijmegen. Het grootste deel van de merchandise van de Loefbijter wordt door hen geleverd en bedrukt. Leden krijgen hier korting op bedrukking.
Naar de website »

Café Jos is al 25 jaar een trouwe sponsor van de Loefbijter. Deze sfeervolle kroeg is de plek om te genieten van alle speciaalbieren die je je maar kan wensen. Voor een gelegenheid als een bierproeverij ben je hier aan het perfecte adres, maar ook een borrel of gewoonweg even op het terras zitten, het kan hier allemaal uitstekend.
Naar de website »

Met een haven en camping is de Drijfveer ontzettend geschikt om zeilweekenden en trektochten te ontplooien. De Loefbijter organiseert voornamelijk instructieweekenden bij de Drijfveer om Loefbijters te laten trainen op de mooie, Friese meren.
Naar de website »

Gelegen aan de Kraaijenbergse plassen, biedt Bij Ceulemans ons de mogelijkheid om te trainen en instructie te geven op zowel zwaardboten als kielboten. Van april tot begin november wordt hier fanatiek gezeild.
Naar de website »

Aquasportshop is een jong en enerverend bedrijf, die qua karakter goed bij de Loefbijter past. Relatief klein, maar ontzettend ambitieus en kwalitatief sterk. Loefbijters kunnen bij Aquasportshop terecht voor een uitgebreid assortiment aan watersportartikelen, variërend van zeiljassen en zeilbroeken tot droogpakken en starthorloges.
Naar de website »

Als u een groepsaccommodatie wilt huren in Friesland, bent u bij Lindenbeek Watersport op het juiste adres. Huur een zeilboot en trek er gedurende een dag of een aantal dagen lekker op uit in Friesland. Gezellig met collega’s, familie of vrienden. Lindenbeek Watersport is gelegen op een steenworp afstand van het Sneekermeer. Voor varen in Friesland is dit dus de ideale uitvalsbasis voor een dagtocht of meerdaagse zeiltrip.

Naar de website » 

Met de studentenkortingsapp Knaek ontvang je de hoogste studentenkortingen in Nijmegen, alle andere studentensteden van Nederland en op online bestellingen.

Naar de website »

Kwaliteit stropdassen voor een budget prijs. Al vanaf 10 stuks is het mogelijk om accessoires met een logo te realiseren.

Naar de website »