Voorjaarsintro

2

April

Open zeildag

Deze zondag zullen we te water gaan! Al heb je nog nooit op een boot gezeten, bij ons ben je welkom om het te proberen! Maar ook als je veel ervaring hebt kun je op de Open zeildag kijken of Loefbijter iets voor je is. We zullen zeilen op de Kraaijenbergse plassen. Wees welkom om te komen varen en gezelligheid te ervaren.

4

April

Competitiecantus

We starten de voorjaarsintro goed met een cantus! Niet zomaar een cantus, maar een enige echte competitiecantus! Tijdens een cantus zing je liederen en wordt er genoten van een biertje hier en daar. Bij deze is er echter een nieuw element aan toegevoegd, namelijk een wedstrijd met teams. Dit maakt het mogelijk je samen in te schrijven met een vriend of vriendin (mocht je dat willen, totaal niet noodzakelijk) en tegelijkertijd Loefbijters te leren kennen. Dompel je onder in een avond vol verrassingen!

5

April

Open woensdagavondzeilen

In het zeilseizoen organiseert de Loefbijter elke woensdagavond het woensdagavondzeilen, waar je laagdrempelig samen kan gaan varen. Op 5 april is het ook voor geïnteresseerden mogelijk om mee te varen! Ook dit zal plaatsvinden op de Kraaijenbergse plassen vlakbij Cuijk.

11

April

Neem-je-huis-mee-borrel

De tweede dinsdag vindt de neem-je-huis-mee-borrel plaats! Hier is het dus de bedoeling dat je iets van je huis meeneemt. Dat mag een persoon zijn, maar ook je lievelingsplant of je wc-bril. Vrijheid alom.

12

April

Open woensdagavondzeilen

Zie 5 april!

18

April

Pubquiz

Op 18 april vindt er een pubquiz plaats georganiseerd door de jaarclub J.O.E.. Zij zullen ons vermaken met een leerzame avond die zeker niet saai zal zijn! Ook hier speel je samen in teams, dus denk alvast na over een goede naam!

25

April

Huisavondtocht

Deze avond zullen we een tocht maken door onze prachtige stad. We zullen langs verschillende studentenhuizen gaan om (drank)spelletjes te spelen en tegelijkertijd te strijden tegen andere teams! Hierbij is het handig als je gebruik kan maken van een fiets. Hierna zullen we terugkomen bij de villa voor een uitreiking en een goede borrel.
Al met al! Wil jij komen kijken of Loefbijter iets voor jou is? Kom langs bij onze zeil- of gezelligheidsactiviteiten en laat je verrassen. Wie niet waagt, wie niet wint!