Voorjaarsintro

2

April

Open zeildag

Laten we de zeilen hijsen en onze avontuurlijke geesten bevrijden op 2 april! Ervaar het opwindende gevoel van de wind in je haren en het water dat onder je door stroomt, terwijl we ons op de Kraaijenbergse plassen begeven voor onze open zeildag. Of je nu een doorgewinterde zeiler bent of voor het eerst aan boord stapt, bij ons ben je van harte welkom om te genieten van deze unieke ervaring en nieuwe vrienden te maken. Laat ons je meenemen op een onvergetelijke reis vol spanning en sensatie.

De open zeildag is ideaal voor jou: als je de échte loefzeilers wilt bevrienden, en een goede start wil maken met zeilen. Registreer gratis en op tijd door ons een DM te sturen op Instagram:

4

April

Competitiecantus

Bereid je voor op een avond vol gezelligheid en uitdaging! Op 4 april starten we de voorjaarsintroductie op een unieke manier, met onze enige echte Competitiecantus. Beleef samen met je beste vriend of vriendin of ontmoet nieuwe Loefbijters tijdens het zingen van traditionele liederen en geniet van een biertje. Maar er is meer! We voegen een extra uitdaging toe, namelijk een wedstrijd tussen teams. Zet je beste beentje voor en strijd voor de titel van Cantuskampioen. Dit wordt een avond om nooit te vergeten, dus wees erbij!

De competeitiecantus is ideaal voor jou: als je houdt van zuipen. Registreer gratis en op tijd:

5

April

Open woensdagavondzeilen

Voel de zachte bries terwijl je laagdrempelig samen kunt varen met onze ervaren zeilers en nieuwe vrienden kunt maken, op de mooie traditionele “Loefwoensdag zeil avond!” Dit is de perfecte gelegenheid om te genieten van de schoonheid van de natuur en het gezelschap van menig Loefbijter.

Het woensdagavondzeilen is ideaal voor jou: als je de échte loefzeilers wilt bevrienden terwijl de zon ondergaat 😉 Registreer gratis en op tijd:

11

April

Neem-je-huis-mee-borrel

Op 11 april is het tijd om je huis te laten zien op onze “neem-je-huis-mee-borrel”. Neem je favoriete huisgenoot, plant of decoratie mee en laat ons kennismaken met jouw thuis. Bevriend nieuwe mensen – wordt jij degene die het bizarste object meeneemt?

De neem-je-huis-mee borrel is ideaal voor jou: als je houdt van zuipen, en als je het fijn vindt om makkelijk gespreksonderwerp te hebben! Langskomen kan gewoon. Tot dan!

12

April

Open woensdagavondzeilen

Vorige keer gemist? Of na het 5-april avondzeilen super enthousiast? Kom vooral naar de 12 april zeilavond! Voel de zachte bries terwijl je laagdrempelig samen kunt varen met onze ervaren zeilers en nieuwe vrienden kunt maken, op de mooie traditionele “Loefwoensdag zeil avond!” Dit is de perfecte gelegenheid om te genieten van de schoonheid van de natuur en het gezelschap van menig Loefbijter.

Het woensdagavondzeilen is ideaal voor jou: als je de échte loefzeilers wilt bevrienden terwijl de zon ondergaat 😉 Registreer gratis en op tijd:

18

April

Pubquiz

Niks spannender dan de jaarlijkse J.O.E. Intro-Pubquiz… Strijd samen met je slimste vrienden in teams en test je kennis op verschillende gebieden. Laat je hersenen kraken terwijl je geniet van de gezelligheid en het vermaak. Dit wordt een avond vol verrassingen en plezier, dus mis het niet!

De pubquiz is ideaal voor jou: als je houdt van zuipen, en als je zin hebt in een leuke groepsactiviteit waar je nieuwe mensen kan leren kennen. Registreer gratis en op tijd:

19

April

Open woensdagavondzeilen

Vorige keer gemist? Of na het 5-april avondzeilen super enthousiast? Kom vooral naar de 19 april zeilavond! Voel de zachte bries terwijl je laagdrempelig samen kunt varen met onze ervaren zeilers en nieuwe vrienden kunt maken, op de mooie traditionele “Loefwoensdag zeil avond!” Dit is de perfecte gelegenheid om te genieten van de schoonheid van de natuur en het gezelschap van menig Loefbijter.

Het woensdagavondzeilen is ideaal voor jou: als je de échte loefzeilers wilt bevrienden terwijl de zon ondergaat 😉 Registreer gratis en op tijd:

21 - 23

April

Introductieweekend

21 tot en met 23 april vindt het voorjaarsweekend plaats! Met z’n allen reizen we af naar Friesland om lekker te zeilen en een feestje te vieren! Het thema van dit jaar is Expeditie Loefbijter, waarbij we onze beste survival skills kunnen showen.
Wees erbij voor een heerlijk weekendje zon en zeilen!

25

April

Huisavondtocht

Deze avond zullen we een tocht maken door onze prachtige stad. We zullen langs verschillende studentenhuizen gaan om (drank)spelletjes te spelen en tegelijkertijd te strijden tegen andere teams! Hierbij is het handig als je gebruik kan maken van een fiets. Hierna zullen we terugkeren naar de villa voor een uitreiking en een goede borrel.

De huisavondtocht is ideaal voor jou: als je Nijmegen wilt leren kennen, houdt van zuipen… en een fiets hebt ;). Registreer gratis en op tijd: