Introductieperiode 2024

Beste student, wat leuk dat je interesse hebt in onze introductie activiteiten! De komende weken staan er een tal van activiteiten op de Loefbijter-planning die bedoeld zijn om studenten laagdrempelig kennis te laten maken met onze vereniging.

Hier beneden vind je de planning voor de Radboud-introductie en de HAN-introductie. Wil je na de introductieweken langskomen? Dat kan ook! Heel september organiseren wij open activiteiten waar je naartoe kunt komen zonder ergens aan vast te zitten.

Zowel introductielopers als studenten die al een tijdje studeren zijn van harte welkom om langs te komen. Hopelijk tot snel!

Volg ons op Instagram voor updates over de Introductieperiode!

Radboud introductieweek

Maandag 19 augustus t/m
vrijdag 23 augustus

Op maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 22:00 zijn wij te vinden bij Watersportcentrum Het Bastion (Adres = Oudedijk 3). Hier kun je heerlijk zeilen op de spiegelwaal, op een van onze vele boten. Ook aan de kant is er genoeg te doen, dus kom lekker bij ons langs om te chillen!

Dinsdag 20, donderdag 22 en vrijdag 23 augustus

Deze dagen vinden sportdagen plaats bij het Radboud Sportcentrum, hier zijn wij natuurlijk ook van de partij van 12 uur tot kwart over 4. Kom lekker afkoelen in het bad voor de slagboom bij Veld 4 en laat zien hoe competitief je bent!

Maandag 19 augustus

Je kan ons vinden tijdens de Radboud-introductiemarkt bij de gezelligheidsverenigingen én bij de sportverenigingen. Kom gerust langs om een praatje te maken en vragen te stellen tussen 13:00 en 18:00, we kijken er naar uit om je daar te zien!

Op maandag organiseren wij ook een eetactie bij het Bastion om 19:00. Wil je mee eten? Stuur dan een mailtje naar promocie@loefbijter.nl met daarin eventuele allergieën en of je alleen komt/met meerdere mensen.

Dinsdag 20 augustus

We organiseren deze dag nog een eetactie bij het Bastion! Wil je mee eten om 19:00? Stuur dan een mailtje naar promocie@loefbijter.nl met daarin eventuele allergieën en of je alleen komt/met meerdere mensen.

Daarna gaan we met zijn allen door naar onze open borrel bij de Villa van Schaeck (vanaf 21:00). Het hele jaar door borrelen wij elke dinsdag, dus als je wil weten hoe leuk dat wel niet is, dan is dit je kans! Kom lekker langs voor een praatje en een drankje, gezelligheid gegarandeerd 😊

Donderdag 22 augustus

Ook deze dag staat er een eetactie op de planning bij het Bastion om 19:00. Wil je mee eten? Stuur dan een mailtje naar promocie@loefbijter.nl met daarin eventuele allergieën en of je alleen komt/met meerdere mensen.

Zaterdag 24 augustus

Het Radboud organiseert een festival vanaf 15:00 tot 23:00. Hier zullen ook Loefbijter-leden aanwezig zijn, dus dit is ideaal om laagdrempelig leden te spreken, mensen te leren kennen en samen een heleboel plezier te hebben!

HAN introductieweek

Maandag 26 augustus

Je kan ons vinden tijdens de HAN-introductiemarkt op het dakterras van de fietsenstalling tussen Kapittelweg 33 en Laan van Scheut 2. Kom gerust langs om een praatje te maken en vragen te stellen tussen 12:00 en 15:00, we kijken er naar uit om je daar te zien!

Dinsdag 27 augustus

Vanaf 21:00 is er een open borrel bij de Villa van Schaeck. Het hele jaar door borrelen wij elke dinsdag, dus als je wil weten hoe leuk dat wel niet is, dan is dit je kans! Kom lekker langs voor een praatje en een drankje, gezelligheid gegarandeerd 😊

Woensdag 28 augustus

Altijd al eens willen zeilen? Of kan je al zeilen en wil je dit oppakken in Nijmegen? Het kan allemaal! Deze dag organiseren wij een open zeildag van 12:00 tot 17:00 bij Watersportcentrum Het Bastion (Adres = Oudedijk 3). Hier kun je lekker met onze zwaardboten het water op!

Donderdag 29 augustus

De HAN organiseert een festival bij het Goffertpark vanaf 15:00. Hier zullen genoeg Loefbijter-leden rondlopen met wie je lekker een praatje kan maken en een drankje kan drinken, tot dan!

Vrijdag 30 augustus

We sluiten de zomervakantie af met een knal-feest bij Villa van Schaeck. Samen met Studentenverenigingen Karpe Noktem en Aegee kijken we er naar uit om jullie te ontvangen!

Na-introductie

Beste student, wat leuk dat je interesse hebt in onze introductie activiteiten! De komende weken staan er een tal van activiteiten op de Loefbijter-planning die bedoeld zijn om studenten laagdrempelig kennis te laten maken met onze vereniging. Hier beneden vind je de planning voor de Na-introductie. Je kan je aanmelden voor deze activiteiten zonder aan iets anders vast te zitten.

Zowel nieuwe studenten als studenten die al een tijdje studeren zijn van harte welkom om te komen. Hopelijk tot snel!

Watersportcentrum ‘Het Bastion’:

Oudedijk 3
6663 KZ Nijmegen

‘Villa van Schaeck’:

Van Schaeck Mathonsingel 10
6512 AP Nijmegen