Activiteiten

Bij de Loefbijter staan zowel zeilen als gezelligheid centraal! Dat zie je dan ook terug in onze activiteiten. Zeilgerelateerde activiteiten zijn o.a. de zeilweekenden (2x per jaar), trainingsdagen om te leren zeilen en theorie-avonden in de winter. 

Daarnaast vinden er gedurende het jaar heel veel verschillende activiteiten plaats waarbij het zeilen even wat minder aanwezig is en we vooral samen kletsen, drinken, lachen en/of dansen. Op dinsdag vindt de wekelijkse borrel plaats, soms met een gaaf thema en elke eerste donderdag van de maand is er een STAMborrel in St. Anneke. 

Daarnaast zijn er elk jaar vaste grote activiteiten, zoals;

  • Kerstdiner georganiseerd door herendispuut Beaufort
  • Gala, waarbij we onze meest elegante kant laten zien
  • Ouderdag, waar je familie een beeld kan krijgen van wat je allemaal uitspookt in je studentenleven
  • Winterweekend naar een stad in het buitenland
  • Diner rouler, waar je bij verschillende mensen van verschillende gerechtjes zal genieten
  • Diesborrel, waar de verjaardag van Loefbijter uitgebreid gevierd wordt

Naast de terugkerende activiteiten worden er ook andere activiteiten georganiseerd, zoals een kerstmarkt met live muziek, cantussen (zingen en drinken), drankspellentocht, speciaalbierborrel en bijvoorbeeld een silent disco.

Er geldt bij de Loefbijter geen zeil- of aanwezigheidsplicht voor activiteiten. Vooral lekker doen waar je je zelf goed bij voelt! 

Om een goed beeld te krijgen van hoe jij de activiteiten ervaart, kom een keer langs bij een van de open activiteiten in de intro!