Over Loefbijter

Maximaal genieten

N.S.Z.V. De Loefbijter

De Loefbijter is een studenten sport- en gezelligheidsvereniging, dat houdt in dat we buiten het sporten ook gezellige borrels en andere activiteiten organiseren. Bij De Loefbijter kies je zelf waar jij je focus legt. Ben jij fanatiek zeiler en wil je dat vooral gaan doen? Hartstikke leuk, wij helpen je daar graag bij! Ben jij eigenlijk niet van het zeilen, maar wil je wel lekker borrelen bij een kleinschalige vereniging? Ook gaaf! Wil jij zeilen en borrelen, kom lekker een biertje drinken op het water. Bij De Loefbijter kan alles, en jij bepaalt.

Voor de wind

Zeilen

Het zeilen wordt het hele jaar door gedaan, al zie je in de winter wel wie de fanatiekelingen zijn. Elk jaar is er een opening van het zeilseizoen, vanaf dan zijn alle boten uit de onderhoud en wordt er het meeste gezeild. Elke woensdag is er een vaste zeilavond, en kan je zeilen tot de zon ondergaat. Daarnaast kan er elke dag vrij gezeild worden, wordt er vaak gevraagd wie er zin heeft om een dagje lekker het water op te gaan.
Daarnaast organiseren we ook een aantal keer per jaar weekenden in Friesland, waar we helemaal goed kunnen trainen, maar waar we ook goed een feestje kunnen bouwen.