Over Loefbijter

Maximaal genieten

Feesten

Feestjes bouwen kunnen we sowieso goed. Elke dinsdag is de vaste borrelavond van De Loefbijter. De avond is niet verplicht, maar wordt altijd goed bezocht. Doordat De Loefbijter een relatief kleine vereniging is, ken je na een tijdje ieder gezicht, en is de dinsdag een heerlijk moment om bij te praten en mooie verhalen te vertellen, hoewel er aan het einde van de avond vooral gedanst en gezongen wordt.

Daarnaast vindt elke eerste donderdag van de maand de STAMborrel (ST. Anneke Mooie borrel) plaats in Café Sint Anneke, twee borrels i.p.v. één in de week!

Voor de wind

Zeilen

Het zeilen wordt het hele jaar door gedaan, al zie je in de winter wel wie de fanatiekelingen zijn. Elk jaar is er een opening van het zeilseizoen, vanaf dan zijn alle boten uit de onderhoud en wordt er het meeste gezeild. Elke woensdag is er een vaste zeilavond, en kan je zeilen tot de zon ondergaat. Daarnaast kan er elke dag vrij gezeild worden, zo wordt er vaak gevraagd wie er zin heeft om een dagje lekker het water op te gaan.

Daarnaast organiseren we ook een aantal keer per jaar weekenden in Friesland, waar we helemaal goed kunnen trainen, maar waar we ook goed een feestje kunnen bouwen.