Veelgestelde vragen

Nee! Je kan bij de Loefbijter leren zeilen wanneer je nog nul ervaring hebt, beter leren zeilen om een hoger niveau te behalen, maar ook helemaal niet zeilen en vooral voor de gezelligheid mee doen! 

Ja, dat kan! Je kan spullen lenen via de app, of door de Assessor Vloot te appen.

Iedereen is welkom bij de Loefbijter, maar de voertaal van de vereniging en activiteiten is Nederlands. Het kan hierdoor als international wel lastig zijn.

Je financiële verplichtingen voor actief lidmaatschap bij De Loefbijter bestaan uit:

-> Het betalen van de contributie van 85,- (€47,50 voor voorjaarsleden).
-> Het voldoen van het werkactiedebet van
95,- (€47,50 voor voorjaarsleden).
-> In het bezit zijn van een sportkaart van het Radboud Sportcentrum (RSC) OF het betalen van € 35,- subsidievervanging (geldt niet voor voorjaarsleden)

Nee, wel kun je hier 35 euro korting mee krijgen op jouw lidmaatschap bij de Loefbijter. Je kan hier meer informatie over vinden, op de site van het RSC.

Allereerst doe je bij de Loefbijter alleen dat wat je zelf ook wil. Ten tweede kennen we bij de Loefbijter geen echte ontgroening, alleen een inauguratie-dag die er vooral op is gericht om hechter te worden met jouw jaarlaag en goed kennis te maken met de vereniging.

Binnen De Loefbijter hebben wij een commissieplicht. Dit houdt in dat iedereen zich inzet voor de vereniging middels het actief meehelpen binnen een commissie. Hoeveel tijd je hieraan kwijt bent ligt aan de commissie en hoeveel tijd jij zelf beschikbaar hebt. Sommige commissies (zoals de WeekendCie en de PromoCie) kennen periodieke druktes, bijvoorbeeld tijdens de introductieweken en onze zeilweekenden, waarbij de werklast van andere commissies (zoals de WebCie, AcCie, of SocCie) meer zijn verdeeld over het jaar.

Naast dat je een hechte band opbouwt met jouw commissie en hierdoor direct andere leden leert kennen komen hier nog andere voordelen bij kijken, denk hierbij aan uitjes en commissiekleding!