Commissies

N.S.Z.V. De Loefbijter kan niet zonder haar commissies. Deze zijn erg belangrijk voor het reilen en zeilen binnen onze vereniging. Des te mooier dat zo veel leden zich enthousiast inzetten om Loefbijter met wind in de rug naar een mooie toekomst te stuwen! Hieronder stelt iedere commissie zich kort voor.


Accie

Hoofd: Sean van Beek
Volledige naam: Activiteitencommissie

De activiteitencommissie is de commissie die er voor zorgt dat niemand zich hoeft te vervelen! Het hele jaar door, ook tijdens de koude wintermaanden wanneer iedereen het liefst de hele dag in een slaapzak rondloopt met verwarmd ondergoed en sokken, verzorgen wij de leukste activiteiten! Variërend van bierproeverijen tot talentenshows, het gala en spontane acties. Ook wanneer zeilen niet je ding is hoef je je naast de wekelijkse borrel dankzij ons nooit te vervelen bij de Loefbijter!
Oja, nieuwe ideeën zijn altijd welkom dus laat van je horen als je ineens een creatief master brein blijkt te bezitten!

SocCie

Hoofd: Jordi van Lanen en Marit Verbeek
Volledige naam: Sociëteitscommissie

De sociëteitscommissie zorgt ervoor dat alles op de sociëteit in goede banen wordt geleid. Enerzijds is dit het verzorgen van de wekelijkse borrels en anderzijds de verhuur van de zalen. Ieder lid uit de soccie staat eens in de 4 à 5 weken achter de bar, samen met een ander lid van de soccie of iemand uit het tapteam. De soccie assisteert bij de organisatie van barcontesten, en organiseert zelf ook regelmatig speciale borrels (cocktailavond, speciale-bierenborrel etc.). De creatieve ideeën van de soccieleden zijn hierbij natuurlijk onmisbaar. Daarnaast is een avond achter de bar staan DE manier om de vereniging en haar leden te leren kennen. Leden kunnen een bardienst zeer waarderen en je krijgt daarom regelmatig een drankje aangeboden.

KielCie

Hoofd: Joost Nijboer
Volledige naam: Kielbootcommissie

De Kielbootcommissie houdt zich bezig met de valken, Charybdis en Scylla, en het kajuitjacht, de Ceto. De commissie zorgt voor opleiding, onderhoud en wedstrijdzeilen in het kader van deze kielboten. Regelmatig zullen instructieweekenden worden gehouden, lezingen georganiseerd waarbij de theorie van het kielbootzeilen onder de loep wordt genomen en gaan we het water op met op voor wedstrijdzeiltrainingen.


JuridiCie

Hoofd: Daphne Kleberg
Volledige naam: Juridische Adviescommissie

De Juridische Adviescommissie is in het leven geroepen wegens verouderde verenigingsdocumenten en de behoefte vanuit de vereniging om bepaalde zaken juridisch uitgezocht te hebben. De commissie houdt zich bezig met het herzien en actualiseren van de statuten en het HR. Andere zaken die juridisch van aard zijn, worden door deze commissie uitgezocht en middels adviezen voorgelegd aan het bestuur van de vereniging.

Redaccie

Hoofd: Janne van de Ridder
Volledige naam: Redactiecommissie

Beste Lezer,
in een vereniging als de Loefbijter gebeuren de aller mooiste dingen. Door alle activiteiten die deze prachtige vereniging organiseert, ontstaan herinneringen van onder andere prachtige (wedstrijd) zeilweekenden, gezelligheidsweekenden en borrels. Hoewel je veel mooie momenten blijft onthouden, zullen er ook zat zijn die even een klein geheugen steuntje nodig hebben. Daar zijn wij voor! Prachtige momenten worden nog een keer aangehaald, foto’s worden weergegeven en herinneringen worden verduidelijkt en eventueel geromantiseerd. Daarnaast bieden wij enkele rubrieken om u kennis te vergroten of u zelf kostelijk te vermaken. Al dit vormt de Loefbode, het officiële verenigingsblad van N.S.Z.V. De Loefbijter


Sponcie

Hoofd: Eva Jacobs
Volledige naam: Sponsorcommissie

De SponCie houdt zich bezig met het werven en behouden van sponsoren. Door op een enthousiaste, maar bovenal ook professionele manier samen te werken met allerlei bedrijven en ondernemingen,
trachten wij de Loefbijter en haar leden zoveel mogelijk te laten profiteren van de gesloten samenwerkingsverbanden. Dit is een gedreven en gepassioneerde team, vastbesloten om de sponsoring van de Loefbijter naar een hoger niveau te tillen. Het ontbreekt deze commissie gelukkig niet aan charme, sociale vaardigheden en creativiteit, kwaliteiten die essentieel zijn voor de sponsorbusiness.

Webcie

Hoofd: Ischa Stork
Volledige naam: WebsiteCommissie

De websitecommissie draagt zorg voor het up-to-date houden van de website, zowel voor de leden, reünisten en externen. Zo wordt De Loefbijter op de meest optimale manier naar buiten gepresenteerd!


Weekendcie

Hoofd: Rijk van den Bosch
Volledige naam: Weekendcommissie

Weekenden maken een studentenvereniging nog leuker! Deze weekenden moeten natuurlijk ook georganiseerd worden. Dit is de taak van de leden van de WeekendCie. Zij zorgen ervoor dat iedereen weet dat er een weekend aan komt, dat er een slaapplek is voor iedereen, dat er voldoende eten en drinken aanwezig is, dat er genoeg boten zijn; én niet te vergeten: dat er een leuk programma is! Met dit alles kunnen de weekenden alleen maar één groot feest worden!

Promocie

Hoofd: Lonne Hagen
Volledige naam: Promotiecommissie

De Promotiecommissie houdt zich bezig met het werven van nieuwe leden en alle promotie binnen en buiten de vereniging. Naast het organiseren van de jaarlijkse zomer introductie, ben je als Promocielid aanwezig bij de voorjaarsintro, sta je op open dagen van de RU/HAN, houdt je je bezig met de sociale media en is er de mogelijkheid om tijdens activiteiten en borrels foto’s te maken met de Loefbijter camera. Deze foto’s worden gebruikt voor het Loefbijterarchief en de promotie van de vereniging. Een goed draaiende vereniging begint bij naamsbekendheid en het binnenhalen van enthousiaste leden!

ZwaardCie

Hoofd: Tirza Roosjen
Volledige naam: Zwaardbootcommissie

De Zwaardbootcommissie gaat over alles wat met onze zwaardboten te maken heeft. Momenteel zijn dat 4 laser pico’s, een RS500 en twee Vauriëns. De commissie organiseert instructiemomentjes, zeildagen, wedstrijden en zorgt bovendien voor het onderhoud van de boten.