Introductie 2023

Het nieuwe studiejaar is begonnen en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe lichting leden! Wil jij kijken of je daar bij wilt horen? Kom dan langs bij een van onze activiteiten tijdens de na-intro! 

Volg ons op Instagram voor updates over de introductie!

Na-introductie 2023

Ook dit jaar zetten we weer een goed gevulde na-intro neer, met zoals gebruikelijk een hoop feest en sport.

Op dinsdag 29 augustus zetten we de sfeer van de introductieweek voort met de Open Borrel in onze sociëteit, de Villa van Schaeck. Aanmelden is hiervoor niet nodig, de deuren gaan open om 21:00 uur en zoals gebruikelijk, 1 bier = 1 euro!

Maandag 4 september is onze open zeildag, hier kun je kennis maken met onze vloot, onze schippers, en ervaren hoe het is om bij Loefbijter te zeilen. Daarnaast hebben wij standaard op woensdagavond het woensdagavondzeilen. Al het zeilen vindt plaats bij onze nieuwe prachtige locatie: Watersportcentrum Het Bastion. Zeilervaring is niet nodig om mee te doen! 

Op 12 september hebben wij een silent disco in de Villa van Schaeck, die wij na de knallende editie van vorig jaar opnieuw organiseren. Voor slechts 4 euro kun je de hele avond dansen op de dikste platen, en met 2 muziekkanalen om uit te kiezen is er altijd muziek die jij leuk vindt!

Dan staat er op 19 september het Loefbijter bierpongtoernooi op de planning, ook in onze sociëteit. Hier zullen groepjes tegen elkaar strijden om mooie prijzen, bijzijn = meemaken! Je zorgt zelf ter plekke voor een groepje, mocht je alleen komen vinden we daar een passend groepje voor je!

Op dinsdag 26 september vindt het enige echte Loefbijter diner rouler plaats. Een terugkerend spektakel waarin je met een groep de huizen van Loefbijters langsgaat en bij elk huis een andere gang geserveerd krijgt. Een perfecte manier om onze leden te leren kennen! Zowel eten als drank is inbegrepen.

Tot slot is er van 29 september tot en met 1 oktober het jaarlijkse Loefbijter introductieweekend. Hier gaat ruim 60 man een weekend naar Friesland om daar overdag te zeilen op valken en een platbodem, en ‘s avonds te feesten zoals alleen Loefbijter dat kan. Ook niet-leden mogen mee en inschrijvingen zijn nu open. Wees er snel bij want vol=vol!

Watersportcentrum ‘Het Bastion’:

Oudedijk 3
6663 KZ Nijmegen

‘Villa van Schaeck’:

Van Schaeck Mathonsingel 10
6512 AP Nijmegen

Maandag 21 aug

Op maandag staan wij op de intromarkt van de Radboud. We zijn daar te vinden bij twee stands: een bij de sport- en een bij de gezelligheidsverenigingen. Kom langs om even te kletsen! Je bent ook zeker welkom als je al langer studeert en geen introloper bent, dat geldt trouwens voor al onze activiteiten.

Ook hebben we op maandag de eerste dag van het Loefstrand! Bij het Bastion zal je een hoekje felblauw vinden, dat zijn wij. Hier gaan wij de hele week zeilen en chillen, dus kom vooral een dezer dagen langs!

Dinsdag
22 aug

Op dinsdag hebben we een open zeildag. Deze gaat ook bij het Bastion plaatsvinden. Vandaag is het extra speciaal, want we hebben onze valken hier ook liggen. Normaal verblijven die in Cuijk op de Kraaijenbergse plassen. Je bent welkom om ze even uit te proberen! Daarnaast hebben we vandaag een eetactie georganiseerd door ons Heerendispuut Beaufort, en het hoogtepunt van vandaag is de open borrel in de kelder van de Villa van Schaeck, onze vaste borrelplek! 

Woensdag 23 aug

Op woensdag hebben we weer een open zeildag, dus zullen de valken hier zijn. Tegelijkertijd vindt de BOS-wandeling plaats, waarbij studenten van de ene naar de andere grote vereniging zullen lopen. Loefbijter hoort hier ook bij, en we zullen hen ontvangen bij het Bastion.

Donderdag 24 aug

Vandaag wordt er weer lekker gechilld op het Loefstrand, en zijn we te vinden op de intromarkt van de HAN!

Vrijdag 25 aug

De laatste dag van de introweek bij loef, en het wordt er niet zomaar een! Ook nu hebben we het Loefstrand om lekker op uit te brakken, maar daar is niet lang tijd voor, want ’s avond zal het Villa Volta feest plaats gaan vinden in de Villa van Schaeck! Hét open feest van Loefbijter waar je bij moet zijn! Als dat je nog niet had overgehaald: 10 bier kost 6 euro! Laat wel even je studentenkaart of introbandje zien.

Introductie

Aan het einde van de zomervakantie vindt de introductie van de Radboud Universiteit en de HAN plaats. Tijdens deze periode organiseert De Loefbijter verschillende activiteiten, en zijn wij ook aanwezig bij activiteiten die de RU organiseert.

Je zou ons kunnen tegenkomen bij de introductiemarkt en op de sportdag. Daarbuiten organiseren we eetacties, en staat er ook een sportfeest op de planning in de Villa, dat we samen met andere verenigingen organiseren.

Na de introductie, dus bij de start van het collegejaar hebben wij onze zogeheten na-intro. Tijdens deze periode organiseren we verschillende activiteiten voor potentiële leden. De borrels zijn open, wat betekent dat ze voor iedereen toegankelijk zijn, en er zullen ook open zeildagen georganiseerd worden.

Wil jij kennis met ons maken, kom dan vooral een keer langs!

Voorjaarsintroductie

De Voorjaarsintro vindt plaats rond april, en hier verzorgen we open activiteiten voor geïnteresseerden om de vereniging te leren kennen.

Wil jij dus niet wachten tot september om kennis te maken, hou dan onze sociale media-kanalen in de gaten voor de activiteiten!