Introductie

Bij De Loefbijter zijn er twee momenten per jaar waarin we leden aannemen, dat is tijdens de Voorjaarsintro en de introductie aan het begin van het collegejaar. Daaromheen is er ook veel mogelijk, neem dan vooral contact met ons op!

 

Na-introductie 2022

Ook dit jaar zetten we weer een goed gevulde na-intro neer, met zoals gebruikelijk een hoop feest en sport. De activiteiten staan hieronder kort beschreven, en aanmeldknoppen staan onderaan.

Op 30 augustus zetten we de sfeer van de introductieweek voort met de Open Borrel in onze sociëteit, de Villa van Schaeck. Aanmelden is hiervoor niet nodig, de deuren gaan open om 21:00 uur en zoals gebruikelijk, 1 bier = 1 euro!

Zaterdag 3 of vrijdag 9 september zijn onze Open Zeildagen, hier kun je kennis maken met onze vloot, onze schippers, en ervaren hoe het is om bij Loefbijter te zeilen. Daarnaast hebben wij standaard op woensdagavond het Woensdagavondzeilen. Al het zeilen vindt plaats op de Kraaijenbergse Plassen, zeilervaring is niet nodig om mee te doen! 

Dan staat er op 13 september het Loefbijter Bierpongtoernooi plaats, ook in onze sociëteit. Hier zullen groepjes tegen elkaar strijden om mooie prijzen, bijzijn = meemaken! Wij zorgen ervoor dat je in een groepje komt, maar mocht je graag met een iemand die je kent willen zitten, kan je dat aangeven bij het inschrijven.

Op 20 september hebben wij de Silent Disco in de Villa van Schaeck, die wij na de knallende editie van vorig jaar opnieuw organiseren. Voor slechts 4 euro kun je de hele avond dansen op de dikste platen, en met 2 muziekkanalen om uit te kiezen is er altijd muziek die jij leuk vindt!

Tot slot is er van 23 tot 25 september het jaarlijkse Loefbijter Introductieweekend. Hier gaat ruim 60 man een weekend naar Friesland om daar overdag te zeilen op valken en een platbodem, en s’ avonds te feesten zoals alleen Loefbijter dat kan. Ook niet-leden mogen mee en inschrijvingen gaan op 1 september open, wees er snel bij want vol=vol!

Introductie

Aan het einde van de zomervakantie vindt de introductie van de Radboud Universiteit en de HAN plaats. Tijdens deze periode organiseert De Loefbijter verschillende activiteiten, en zijn wij ook aanwezig bij activiteiten die de RU organiseert.

Je zou ons kunnen tegenkomen bij de introductiemarkt en op de sportdag. Daarbuiten organiseren we eetacties, en staat er ook een sportfeest op de planning in de Villa, dat we samen met andere verenigingen organiseren.

Na de introductie, dus bij de start van het collegejaar hebben wij onze zogeheten na-intro. Tijdens deze periode organiseren we verschillende activiteiten voor potentiële leden. De borrels zijn open, wat betekent dat ze voor iedereen toegankelijk zijn, en er zullen ook open zeildagen georganiseerd worden.

Wil jij kennis met ons maken, kom dan vooral een keer langs!

Voorjaarsintroductie

De Voorjaarsintro vindt plaats rond april, en hier verzorgen we open activiteiten voor geïnteresseerden om de vereniging te leren kennen.

Wil jij dus niet wachten tot september om kennis te maken, hou dan onze sociale media-kanalen in de gaten voor de activiteiten!