Word lid

Welkom!

Super tof dat je interesse hebt in onze mooie studenten-zeil-vereniging. Wil je je inschrijven? Dan zit je hier goed! Vul het inschrijfformulier, de incasso-overeenkomst en je commissievoorkeur hieronder in en dan neemt het bestuur contact met je op. Wil je meer info of nog een keertje kennismaken? Scrol dan even helemaal naar beneden!

 


Kan ik ook gewoon eens langs komen?

Als je eerst de sfeer wilt proeven zonder je direct in te schrijven kan dat! Je kunt gewoon langskomen bij de borrel en een biertje komen drinken. Mocht je nog meer willen weten zijn daar genoeg enthousiaste leden te vinden die je alles over het studentenleven als lid bij de Loefbijter kunnen vertellen, maar voor vragen kan je natuurlijk ook altijd een mailtje naar het bestuur sturen.

Lijkt het je leuk om lid te worden, wil je een keertje komen borrelen of heb je een vraag? Mail naar bestuur@loefbijter.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat als ik niet kan zeilen?

Helemaal geen probleem. Binnen de Loefbijter hebben we een eigen opleidingssysteem waarin je kunt leren zeilen. Je wordt dan samen met anderen bij een schipper geplaatst en daarmee ga je samen zeilen. Als je niet zelfstandig wilt leren zeilen, maar wel lekker mee wilt vertoeven aan boord, is dat ook helemaal goed.

Waar en wat zeilen jullie?

Met verschillende boten in de Kraaijenbergse plassen, Friesland en straks ook de nevengeul (Spiegelwaal) biedt de Loefbijter de mogelijkheid om niet alleen in de weekenden, maar ook die paar uurtjes na je college lekker het water op gaan en te trainen. Ook als je nog niet kan zeilen zijn er genoeg leuke Loefbijters die maar al te graag mee willen om te genieten op het water en je het een en ander over zeilen te leren. Voor de competitieve zeilers is de Loefbijter actief in het wedstrijdzeilen. We varen een teamzeil competitie tegen andere studentenzeilvereniging uit Nederland. Daarnaast varen we met onze eigen RS500 de klasse competitie. Ook doen we actief mee in allerlei andere wedstrijden in Nederland zoals het NSK valkzeilen, NSK matchracen, Zuiderlijke optimisten kampioenschap, Skutsje Lange afstandswedstijd.

Welke activiteiten hebben jullie?

Naast de vaste avonden die we met elkaar doorbrengen kent de Loefbijter ook commissies. Iedereen die lid wordt van de vereniging komt in een commissie, waarmee we samen de Loefbijter tot een nog mooiere vereniging maken. Deze verschillende commissies verzorgen de zeil- en gezelligheidsweekenden, onderhouden de boten, de wekelijkse borrel, het jaarlijkse gala, verscheidene diners, de introductie en nog veel meer leuke activiteiten die door het jaar heen georganiseerd worden.

Wat doen jullie tijdens de introductie?

In augustus begint de introductie weer aan het begin het studiejaar. Er worden dan verschillende activiteiten georganiseerd waarin je de Loefbijter kan leren kennen. Zo worden er eetacties georganiseerd tijdens de RU intro, staan we op de intromarkt en sportdag en zijn we te vinden bij de feesten in de stad! Daarbij bieden we tijdens de voorjaarsintro rond april ook altijd activiteiten aan. Bekijk de loefbijter.nl/intro pagina voor alle intro activiteiten.